Αναγνώστες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δυναμική ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ ή Νοσηρή ΗΡΕΜΊΑΟ (Θουκυδίδης),φαίνεται ότι είχε αντιληφθεί τον νόμο της υποβάθμισης της ενέργειας, που είναι παγκόσμιος νόμος της Φύσης και σαν τέτοιος ισχύει ακόμα και στα άνθρωπο-συστήματα.  
Ο αντίστοιχος νόμος στην Φύση περιγράφεται κατωτέρω με την κίνηση του εκκρεμούς.


Στη θέση (Β) κατώτατο σημείο κίνησης το εκκρεμές ηρεμεί ησυχάζει, αντίθετα στα σημεία (Α)και (C) βρίσκεται σε μεγάλη δραστηριότητα, εκεί λέγεται στην Φυσική, έχει και την μεγαλύτερη  δυναμική ενέργεια.
Αυτό που ισχύει στη Φύση γενικά, ισχύει και στα άνθρωπο- συστήματα, που σημαίνει ότι, αν αφεθεί χωρίς διέγερση το εκκρεμές τεμπελιάζει και ηρεμεί στην κατώτερη θέση ελάχιστης ενέργειας, το ίδιο συμβαίνει και σε έναν άνθρωπο ή σε μια κοινωνική ομάδα ή ακόμα και σε ολόκληρη κοινωνία.
Ο Θουκυδίδης λοιπόν έλεγε:
Τι θέλετε να έχετε ελευθερία ή ησυχία, διαλέξτε γιατί και τα δυο μαζί δεν ταιριάζουν, είναι από την Φύση παράνομο.
Είναι σαν να ζητάς από ένα εκκρεμές να καταλαμβάνει ταυτόχρονα τις δυο θέσεις, της μέγιστης δυναμικής ενέργειας (Α), την ίδια στιγμή με την θέση ηρεμίας (Β). 
Με βάσει αυτόν τον νόμο το εκκρεμές όταν το αφήσεις χωρίς διεγείρουσα δύναμη, τείνει να καταλάβει την θέση εκείνη που η δυναμική του ενέργεια είναι η ελάχιστη δυνατή, δηλαδή στην ακινησία.
Αυτό ορίζει ο Φυσικός νόμος της υποβάθμισης της ενέργειας

Ο  φυσικός αυτός νόμος έχει άπειρες εφαρμογές στην καθημερινή μας ζωή.
Για παράδειγμα αν ένας άνθρωπος έχει εξασφαλίσει τα προς το ζειν και δεν χρειάζεται να εργαστεί για να φάει και έχει ένα χώρο να κοιμηθεί, αδρανεί, όπως ακριβώς το εκκρεμές στην θέση ηρεμίας, τεμπελιάζει και για να γεμίσει την ζωή του, αποκτά συνήθως, με ένα σωρό  κακές συνήθειες. 
Η λαϊκή σοφία λέει ότι, η τεμπελιά πλείστα όσα κακά συνεπάγεται.     
Την Βαθύτερη τάση αυτή των ανθρώπων γνωρίζουν φαίνεται πολύ καλά οι εμπνευστές της (παγκοσμιοποίησης), αυτής της λαίλαπας της εποχής.
Η παγκοσμιοποίηση  καταργεί την αυτονομία των εθνών και τα εντάσσει μέσα σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο με κοινό νόμισμα, κοινούς νόμους, κοινή οικονομία, χωρίς εθνική ταυτότητα και ιστορία.   
Επιζητεί να αρπάξει ότι έχουν δημιουργήσει με τον ιδρώτα τους οι άνθρωποι, ότι δημόσιο περιουσιακό αγαθό υπάρχει, υποβαθμίζοντας την εργασία, ευνοώντας τον επιχειρηματία εις βάρος του εργαζόμενου, τον υποχρεώνουν σε υπερεργασία με ελάχιστη αμοιβή,βυθίζοντας έτσι ολόληρες κοινωνίες στην φτώχεια και την δυστυχία. 
Πως το επιτυγχάνουν αυτό?
Απλούστατα με την στρατηγική της εξασφάλισης στην αρχή των πολύ καλών συνθηκών ζωής, ώστε να μην ανησυχεί για το πως θα ξυπνήσει αύριο, έχοντας μπει μέσα στο καλούπι της εικονικής ασφάλειας, άλλα χρεώνοντας τον ταυτόχρονα, με υποθήκη την ίδια του την περιουσία. 
Έτσι κάποια στιγμή, που έχουν δέσει τον γάιδαρό τους, με υπογραφές από τους πουλημένους ντόπιους ηγέτες, του ρίχνουν και ένα ΔΝΤ στο παιχνίδι και τον αφήνουν να ψήνεται, με όλα τα επακόλουθα του κινδύνου της πτώχευσης και τις σχετικές απειλές.
Στην φάση αυτή, αποδεικνύεται και η μεγάλη κτηνωδία και απανθρωπιά που τους διέπει, αφού εκμεταλλεύονται τον φόβο των λαών για πτώχευση, με ένα νόμισμα που ο ίδιος ο λαός δεν ορίζει, γιατί έχουν φροντίσει εν τω μεταξύ να τον βάλλουν σε κοινό  νόμισμα μ' αυτούς, που ελέγχεται από μια κεντρική  τράπεζα,  την οποία ελέγχουν οι ίδιοι και κάνει ότι αυτοί θέλουν.  
Το σύστημα εφαρμόστηκε με επιτυχία στην αρχή σε χώρες όπως η Αργεντινή, Βολιβία και ο Ισημερινός, που όμως κάποια στιγμή οι λαοί  επαναστάτησαν και πήραν την τύχη τους, σαν λαοί στα δικά τους χέρια, διαλέγοντας τους κατάλληλους ηγέτες με δημοκρατικές διαδικασίες και αποπομπή των παλαιών επίορκων ηγετών από τις ταράτσες των κτιρίων με ελικόπτερα.
Εδώ στην Ελλάδα επιχειρείται να εφαρμοστεί το ίδιο ακριβώς σύστημα, αφού  βρέθηκαν οι κατάλληλοι να τους βοηθήσουν.  
Περιλαμβάνω δυο ντοκιμαντέρ στην ανάρτηση αυτή για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές, το πρώτο ονομάζεται:
Debtocracy=Χρεοκρατία 
Είναι το πρώτο στάδιο της στρατηγικής, η φάση που προηγείται της οριστικής καταστροφής που περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια και αποδείξεις όπου έχει εφαρμοστεί και με αντιστοιχία για την Ελλάδα.
Ακολουθεί το δεύτερο ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται: 
Catastroika=Καταστροφοκρατία 
Που είναι η δεύτερη φάση της στρατηγικής των εγκληματιών πολέμου.
Στην περίπτωση αυτή  δεν χρησιμοποιούν όπλα  αλλά εφαρμόζουν κατά γράμμα αθώους νόμους της Φύσης, που υπάρχουν από καταβολής της εκδήλωσης του κόσμου και λειτουργούν εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του. 
Δηλαδή είναι δυο φορές εγκληματίες λαών
Πρώτον γιατί τους πνίγουν κυριολεκτικά στα χρέη.
Στην συνέχεια δε τους στερούν όλη τους την περιουσία,  
απ' την οποία ζούσαν. 
Εκμεταλλεύονται δηλαδή αθώους νόμους της Φύσης για να πετύχουν  τα δικά  τους παράνομα σχέδια. 
Οπότε είναι διπλά παράνομοι, αφού εκμεταλλεύονται με ανήθικο τρόπο, αθώους νόμους της Φύσης για δικό τους παράνομο όφελος.  


   
       
       Debtocracy (Χρεοκρατία)


    
Catastroika (Καταστροφοκρατία)

Καλούνται λοιπόν μετά απ' αυτά, όσοι τύχει να διαβάσουν την εν λόγω ανάρτηση, αλλά και οι συνετοί πολίτες που αγαπούν την πατρίδα τους, να πράξουν το καθήκον τους σαν αληθινοί Έλληνες  όταν έρθει η ώρα της κάλπης.
Αν όμως δεν το κάνουν θα είναι υπόλογοι στα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου