Αναγνώστες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ελληνικός λαός ξεχνά την ιστορία του.


ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ.



Μετά απ' αυτό το βίντεο,
που για μένα, ωφείλουν να το δούν όλοι οι Έλληνες, 
αισθάνεστε ήσυχοι?
Εγώ ειλικρινά ΟΧΙ .
Ένα είναι σύγουρο, αν δεν υπάρξει άμεση αντίδραση:
Αργά ή γρήγορα η Ελλάδα θα περάσει σε ξένα χέρια, σε πολυεθνικές εταιρίες και στο τραπεζικό κεφάλαιο γενικότερα.
Ένα ανώνυμο κεφάλαιο  θα εκμεταλεύεται τον άφθονο πλούτο αυτής της χώρας με την πλούσια ιστορία της, που δεν θα λέγεται πια, Ελλάς,  άλλο όνομα θα βρουν να της δώσουν, σαν ένα απλο κομάτι μιας παγκόσμιας κοινωνίας.
Στα πλαίσια αυτά, το σχέδιο παγκοσμιοποίησης προβλέπει:
Ισοπέδωση της όποιασδήποτε ιστορικής προέλευσης, κάθε χώρας αυτού του πλανήτη.
Μια μικρή "ελίτ" θα είναι ο νέος κατακτητής, στον βωμό  της παγκοσμιοποίησης και όσο για τον Ελληνικό λαό...αυτός, θα είναι ευχαριστημένος, αν τη βγάζει με ένα κομάτι ψωμί....σαν φτωχός συγγενής.



Όσο θα παραμένει ακόμα εντός της πρώην χώρας του και δεν θα έχει μεταναστεύσει για άλλους τόπους, σε αναζήτηση καλύτερη τύχης.
Καλά να πάθουμε όμως, γιατί αφίσαμε να μας κοιμίσουν και να μας  μας πιάσουν  στον ύπνο, να μας καταλάβουν εξ απήνης, χωρίς καν να προλάβουμε να ανοίξουμε τα μάτια, μας στρίμωξαν στη γωνία με το πιστόλι στον κρόταφο και είπαν, δώστε τώρα   ότι έχετε και δεν έχετε...σαν κοινοί ληστές
Διαβάζουμε από τα ηθικά του (Πλούταρχου).
Κοίτα να ξεφύγεις από τον εχθρικό και τυραννικό Δανειστή, ο οποίος δεν ζητάει "γην και ύδωρ"όπως οι Μήδοι, αλλά με το πιστόλι στο μέτωπο,  βάζει χέρι στην ελευθερία σου και προσημειώνει τα Πολιτικά και Περιουσιακά σου Δικαιώματα. 

Ανατρέπεται αυτή η κατάσταση?
Η απάντηση είναι ΝΑΙ!
ΕΚΛΟΓΕΣ εδώ και τώρα.
Να δωθεί επιτέλους λόγος και στον απλό λαό να εκφράσει την γνώμη του, για την χώρα του.

Άν  λειτουργεί ακόμα  η Δημοκρατία.
Αυτό θα είναι μια γενική απολύμανση, απαλλαγή από τα μικρόβια που ενεργούσαν τόσο καιρό στο σώμα της Ελλάδος και την οδήγησαν σε βαριά αρρώστια και στα  μνημόνια,  που θα θεράπευαν δήθεν το επάρατο χρέος, που όμως αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στο ξεπούλημα ολοκλήρου της χώρας  και των πολιτών μαζί.
Ας γίνουν οι ΕΚΛΟΓΕΣ και μετά βλέπουμε τι θα κάνουν οι νέοι κυβερνήτες, αν έχουν κατάλληλα προετοιμαστεί.
Όπως δείχνουν τα πράγματα η προετοιμασία τους είναι δεδομένη, τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που γράφεται το παρόν. 
Θα υπάρξουν κάποια  σχέδια ελπίζω και άνθρωποι ικανοί και κατάλληλοι να τα βγάλουν πέρα. 
Εύχομαι το αποτέλεσμα των εκλογών να δώσει κυβέρνηση των υγειών δυνάμεων της χώρας, κυρίως κέντρο-αριστεράς ή καθαρά αριστεράς προέλευσης, αυτή μόνη μας έμεινε ευτυχώς ακόμα αλώβητη, ολιγάριθμη μεν αλλά καλά οργανωμένη και με άξια στελέχη.  
Στη συνέχεια βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολη η ανοικοδόμηση μιας ισοπεδωμένης οικονομικά χώρας, όμως ότι είναι να γίνει, θα γίνει και  θα έχει τον αέρα και το πνεύμα της  δημιουργίας.
Έτσι  η κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας θα βάλουν πλάτη με όλες τους τις δυνάμεις, γιατί  θα γνωρίζουν απόλυτα, όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες αυτής της χώρας, που θα λέγεται ακόμη Ελλάς, ότι χτίζεται  μια καινούργια Ελλάδα απ' τα θεμέλια, μια Ελλάδα δική τους, με γερά θεμέλια και τοίχοι απόρθητα στον εχθρό, όπως η γραμμή Μεταξά που σταμάτησε τότε τις σιδηρόφρακτες στρατιές του 3ου Ράιχ.      

Υ.Γ Αυτοί που εκπονούν τα σχέδια παγκοσμιοποίησης, πρέπει να έχουν σύμβουλους άριστους γνώστες των Φυσικών νόμων και της εφαρμογής τους στα άνθρωπο-συστήματα.
Ο παγκόσμιος νόμος με την ισχύ του οποίου σε ένα σώμα ή σύστημα σωμάτων το οποίο καταλαμβάνει διάφορες τιμές δυναμικής ενέργειας, αν αφεθεί ελεύθερο εξωτερικής διέγερσης, τείνει να καταλάβει την θέση εκείνη από τις δυνατές θέσεις, που η δυναμική του ενέργεια να είναι ελάχιστη δυνατή.  
Όταν αφαιρεθεί η δύναμη στο σημείο διέγερσης(point of suspension) το εκκρεμές ηρεμεί στην θέση ελάχιστης δυναμικής ενέργειας.

Ο νόμος έχει ισχύ και στα άνθρωπο-συστήματα, ως επίσης και σε μεμονωμένους ανθρώπους.
Αν ένας άνθρωπος έχει να φάει, να κοιμηθεί, να διασκεδάσει, δηλαδή έχει καλύψει τις ζωτικές του ανάγκες, δεν πρόκειται ποτέ να κυνηγήσει τα προς το ζειν, θα αδρανήσει, μ' άλλα λόγια θα τεμπελιάζει, θα ησυχάσει, θα αποκοιμηθεί και όντας σε τέτοια θέση, επόμενο είναι να είναι ακίνδυνος και δεκτικός κάθε εξωτερικής εντολής.
Αυτά λέει και η Ψυχολογία για άτομα και κοινωνικά σύνολα όχι μόνο εγώ.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοινωνίες. 
Αν μια κοινωνία έχει καλύψει όλες τις ανάγκες της, οπότε έτσι αδρανεί, ηρεμεί, ησυχάζει, ως προς τις αναζητήσεις της για εξεύρεση εναλλακτικών  μέσων επιβίωσης.
Η  δυναμική ενέργεια είναι η ελάχιστη δυνατή.
Καθίσταται επομένως πρόσφορη για εκβιασμούς, υπό την απειλή της απώλειας του βολέματος και ηρεμίας της.

Ένα εκκρεμές δεν προσπαθείς να το κρατήσεις όταν κινείται, περιμένεις να ηρεμήσει και τότε το αρπάζεις, όταν δεν θα έχει καμία πλέον διέγερση και καμία κίνηση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου