Αναγνώστες

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η Γη έχει Θυμώσει με τον άνθρωπο!

Η Γη έχει Θυμώσει με τον άνθρωπο.
Έχει θυμώσει  σοβαρά ως φαίνεται με τον άνθρωπο κι αυτό δείχνει φανερά,  με τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην επιφάνεια, εις επίρρωση  δε τούτων, άρχισε τελευταίως και να μουγκρίζει. Βλέπε σχετικά κατωτέρω βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=0fN784gMK1I


Το πρώτο αναφέρεται στην Κρήτη στον Δήμο Ζωφόρων του Ηράκλειου Κρήτης. 
Οι πολύξεροι επιστήμονες γεωλόγοι που βρέθηκαν στην περιοχή έσπευσαν να δώσουν ερμηνεία του φαινομένου σύμφωνα με τις επιστημονικές γνώσεις τους.
Οι κάτοικοι της περιοχής όμως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εξηγήσεις τους, ομολογώ ότι  και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. 

   
Κίεβο Ουκρανίας: 
Παράξενα βουητά σαν να βογκούσαν εκατομμύρια  ζώα ταυτόχρονα. 
Χιλιάδες πανικόβλητοι πολίτες κατά μήκος της χώρας περιέγραφαν  με δέος το φαινόμενο. 
Οι ήχοι φαίνεται να είχαν προέλευση από τα έγκατα της γης, παρόλο που το φαινόμενο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.
Σεισμικές μετρήσεις που έγιναν στην περιοχή απέδειξαν ότι δεν υπήρξε εκεί ταυτόχρονη σεισμική δραστηριότητα.    
Ανάλογα φαινόμενα συνέβησαν και στον Καναδά.
Στο Windsor, Ontario Kanadaπαρόλο που επικρατούσε πυκνή  ομίχλη στην περιοχή, κατάσταση  στην οποία δεν επιτρέπεται στα πλοία να λειτουργούν τις σειρήνες τους, ακούγονταν ήχοι σαν σειρήνες πλοίων, με προέλευση  τα έγκατα της γης.
Τι κοινό μπορεί να έχουν οι δύο αυτές πόλεις,  ακόμα και κάποιες άλλες πόλεις ή και ολόκληρες περιοχές, παραμένει παντελώς άγνωστο.
Οι παράξενοι ήχοι έμοιαζαν σαν βουητά αγνώστου προελεύσεως ενοχλητικοί στα αυτιά λόγω υψηλών συχνοτήτων και έντασης. Οι σεισμογράφοι που εστάλησαν στην περιοχή, όπως και στην περίπτωση του Κίεβου Ουκρανίας, δεν έδειξαν κάποια πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα.
 Ένα χρόνο αργότερα αυτές οι δονήσεις επαναλήφθηκαν, αυτή την φορά πιο έντονες και καθώς  η ενέργεια περνούσε μέσα στα σπίτια, από παράθυρα και πόρτες, προκαλούσε διακοπές σε υδροδότηση και ρεύμα, με αποτέλεσμα να σταματάει κάθε δραστηριότητα των κατοίκων. 

Η Ενότητα στην εκδήλωση της Φύσης

Παλαιότερα είχα ασχοληθεί με την αλληλεπίδραση ζώσας και αδρανούς ύλης στον χώρο της εκδήλωσης της Φύσης. 
Με αφορμή τα γεγονότα που αναφέρθηκαν στα δυο βίντεο επανέρχομαι και θα προσπαθήσω να συνδέσω τα συμβάντα αυτά με την θεωρία αλληλεπίδρασης μεταξύ ύλης και πνεύματος γενικότερα.
Όλη η εκδήλωση, μέσα στο σύμπαν, έχει διπλή σύσταση: Οργανική και Ανόργανη.
Το οργανικό μέρος της είναι αυτό, που περιλαμβάνει ενώσεις οργανικές, ήτοι ενώσεις που έχουν βασικό  στοιχείο στην σύστασή τους, τον  άνθρακα. Διεθνές  σύμβολο ( C ). 
Το ανόργανο μέρος  αποτελείται από ενώσεις που περιέχουν όλα τα άλλα χημικά στοιχεία, γνωστά ή άγνωστα ακόμη, εκτός από τον άνθρακα (C).
Το οργανικό μέρος είναι εκείνο που εμφανίζει τις ιδιότητες της Ζωής με διάφορες διαβαθμίσεις νοημοσύνης.
Με κορυφαία νοημοσύνη έχει προικίσει η Φύση τον Άνθρωπο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι και στην υπόλοιπη ανόργανη εκδήλωση δεν υπάρχει νοημοσύνη.
Νοημοσύνη υπάρχει και στην πιο απλή σύνθεση αλλά με κάποια διαβάθμιση.
Έχει αποδειχθεί ότι, νοημοσύνη κατέχει ακόμη και ένα απλό ηλεκτρόνιο ( e ), που αποτελεί την στοιχειώδη μονάδα ηλεκτρικού φορτίου.
Αλλά στον Άνθρωπο η Φύση έδωσε απλόχερα την μεγαλύτερη 
νοημοσύνη και για τον λόγο αυτόν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις απ’ αυτόν.
 Σε παλαιότερη ανάρτηση είχα ασχοληθεί ξανά με το θέμα της αλληλεπίδρασης οργανικής και ανόργανου μέρους της εκδήλωσης, όπως είναι οι καιρικές συνθήκες για παράδειγμα. 
Αυτό οφείλεται στην ενιαία προέλευση όλου του υλικού μέρους της εκδήλωσης.
Έτσι όταν συμβεί κάτι σε μέρος του συνόλου, δεν μένει ασυγκίνητο κάποιο άλλο μέρος αυτού.
Στον άνθρωπο για παράδειγμα όταν πονάει το χέρι του, αυτό έχει αντίκτυπο στις εργασίες που σχετίζονται άμεσα με την χρήση του χεριού του.
Αλλά και η ψυχολογική επιβάρυνση λόγω αυτής του της αδυναμίας είναι προφανής.
 Αντιστρόφως η ψυχολογική διάθεση με την οποία επεμβαίνει για την κάλυψη μιας ανάγκης, επηρεάζει ιδιαίτερα την έκβαση του αποτελέσματος.
Ανάλογα φαινόμενα συμβαίνουν για μεγαλύτερης κλίμακας γεγονότα.
Τώρα με τα ανωτέρω βίντεο, κάτι με ώθησε να ασχοληθώ πάλι με νέα στοιχεία που προκύπτουν από τα προαναγγελθέντα.
Επανέρχομαι έτσι με αφορμή και μια είδηση που άκουσα στο ραδιόφωνο και διάβασα εν συνεχεία στο διαδίκτυο για:
 Θορύβους που προέρχονται από τα έγκατα της γης.
Στην εν λόγω ανάρτηση είχα αναφερθεί στην αλληλεπίδραση μεταξύ οργανικής και ανόργανου εκδήλωσης, υπό το πρίσμα της Ενότητας των δυο.
Και είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το μέρος εκείνο, που αφορά τον καιρό. Για παράδειγμα πόσο επηρεάζεται ο καιρός από τις πράξεις των ανθρώπων και γενικότερα από την συμπεριφορά και τις επικρατούσες ιδέες στην ανθρωπότητα  και αντιστρόφως, πόσο ο καιρός επηρεάζει τις πράξεις και συμπεριφορά των ανθρώπων.
Σήμερα λόγω της κρίσης αξιών, που υπάρχει σε  όλη την ανθρωπότητα, από άκρου εις άκρον του πλανήτη γη.
Έχει αντικατασταθεί η οποιαδήποτε πίστη, από την πίστη στο χρήμα. 
Έχουν αναγάγει οι άνθρωποι το χρήμα σε θεότητα και το προσκυνούν  πολλοί  από αυτούς, οι δε υπόλοιποι πασχίζουν να το αποκτήσουν, κάτω από τις αντίξοες συνθήκες ενός άκρατου  καπιταλισμού. 
Αποτέλεσμα αυτού είναι η ανάδειξη πλανηταρχών, αρχηγών πλούσιων καπιταλιστικών χωρών,  υποταγή, εξάρτηση και εκμετάλλευση των υπολοίπων χωρών σ' αυτούς, που είναι κάτοχοι της δύναμης του χρήματος. 
Δεν διστάζουν ενίοτε, να διαπράξουν διάφορες παρανομίες για την απόκτησή του, καταφεύγοντας ακόμα και στο έσχατο μέσο που λέγεται  φόνος. 
Αυτό δεν συνάδει με την Φύση του Ανθρώπου και η ίδια η Φύση προσπαθεί να το δείξει στον Άνθρωπο με διάφορους τρόπους, ολοένα και πιο έντονους, ενίοτε απειλώντας την ίδια του την ζωή.
Μια προειδοποίηση  υποθέτω είναι και το εν λόγω φαινόμενο των υποχθόνιων θορύβων, που συμπίπτει στην συγκεκριμένη στιγμή και με άλλες σχετικές ειδοποιήσεις,  ακραίων καιρικών φαινομένων.
Η Φύση υπενθυμίζει στον άνθρωπο, με όλους τους τρόπους τον πρώτο νόμο της Δημιουργίας που είναι η ΕΝΌΤΗΤΑ των πάντων.
Αν ό άνθρωπος εθελοτυφλεί, παρά τις έντονες νύξεις,  κακό του κεφαλιού του, όπως έλεγαν οι παλαιοί.
Φαινόμενα τα οποία δεν λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν του ο άνθρωπος, ούτε καν παίρνει τον κόπο να τους δώσει την πραγματική ερμηνεία που κρύβεται πίσω απ’ τα φαινόμενα.
Περιορίζεται μόνο σε μια απλή λογικοφανή επιστημονική κατά τα άλλα εξήγηση και συνεχίζει τον ύπνο του. 
Αποφεύγοντας συστηματικά να δει τι κρύβεται κάτω απ’ το φαινόμενο, πιο μήνυμα αποστέλλει επειγόντως κάθε φορά η Φύση. 

Συμπέρασμα:

Έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της η ανθρωπότητα, για την κατάκτηση της ωριμότητας και την εξ αυτής προκύπτουσα Σοφία.





Ένα ακόμη βίντεο που παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή.
Το μήνυμα  προέρχεται  από ΑΤΙΑ, που προσπαθούν κάτι να δείξουν στον άνθρωπο, κάποιο επείγον μήνυμα ίσως.
Όμως οι ασχολούμενοι με τα αντίστοιχα θέματα, δεν κατάφεραν ακόμα να αποκωδικοποιήσουν αυτές τις εμφανίσεις, όλο υποθέσεις κάνουν, χωρίς να είναι κάτι οριστικό, εφ' όσον δεν υπάρχει απ' ευθείας επαφή.
Εκτός και αν υπήρξε κάποια επαφή και δεν αποκαλύπτεται, για ευνόητους λόγους.
Είναι σαν η μητέρα Φύση να επιχειρεί να μεταφέρει την αγωνία της στα παραστρατημένα παιδιά της, πριν θυμώσει για τα καλά και προβεί σε αυστηρές τιμωρίες προς γνώση και συμμόρφωση και επαναφορά στην τάξη και σεβασμό στους νόμους.  
Μια άλλη εκδοχή δίνεται στο παρακάτω φανταστικό βίντεο:
Ένα διαφορετικό αυτή την φορά μήνυμα αγάπης και ειρηνικής συνύπαρξης από υποτιθέμενους εξωγήινους, με την μορφή εξαγγελίας του τύπου προεκλογικής συγκέντρωσης.
Δείτε  το!!!



Συνέχεια της επιστημονικής φαντασίας…!!!


Και κάτι ακόμα μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και πραγματικότητας.



Αν θέλετε το πιστεύετε πάντως, εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που χαύουν αμασητί,  ότι τους σερβίρεται.
Μένω όμως διστακτικός και σκεπτικός, όταν αυτά που λέγονται, προέρχονται από ανθρώπους σοβαρούς και υποτίθεται αξιόπιστους, κατέχοντες επίσης και  βαρύγδουπους τίτλους.
Πάντως αν κάποτε αποδειχθούν αληθινά όσα αναφέρονται μέσω του αξιότιμου Κου Λαμπράκη, δυο τινά θα έχει η ανθρωπότητα να κερδίσει:
Πρώτον και κύριον, καθαρά φιλοσοφικού περιεχομένου, ότι επιβεβαιώνεται η μεγάλη αλήθεια περί ενότητος των πάντων μέσω ενός κοσμικού πεδίου, το οποίο ονομάζεται πεδίο ΑΓΑΠΗΣ, που πηγάζει από την ΕΝΟΤΗΤΑ των πάντων.
Δεύτερον και καθόλου ευκαταφρόνητο, ότι επιτέλους θα πρυτανεύσει σ' αυτόν τον πλανήτη η ιδέα της Δικαιοσύνης και της ισότητας των ανθρώπων, θα καταργηθούν οι κοινωνικές τάξεις, δεν θα υπάρχουν προνομιούχοι πλούσιοι και φτωχοί πληβείοι .     
Το μέλλον θα δείξει τι μέλει να δούμε ακόμα....