Αναγνώστες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Γ.Α.Π και Σια κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία.

Για να μην χάνεται η επικοινωνία σας  με την ΕΡΤ, μπορείτε πάντα να την ακούτε  από εδώ:



Ένας ακόμη κοινός αγώνας για την επιβίωση της Δημοκρατίας.
Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ την Ντόρα Κρητικοπούλου σαν αντιπροσωπευτικό δείγμα αληθινής και γνήσιας Ελληνίδας.
 Της εύχομαι ολόψυχα  καλόν αγώνα και προ πάντων, να μην φοβάται, να πολεμήσει μέχρι την τελική  νίκη της Δημοκρατίας.
Ο φόβος είναι ανύπαρκτoς, είναι μόνο μια φαντασίωση που συνυπάρχει  με το "εγώ", δεν συνάδει επ' ουδενί, με την ανθρώπινη φύση και ουσία
Ο φόβος χρησιμοποιείται αποκλειστικά και αποτελεσματικά, από κάποιους υποψήφιους προθυπουργούς, ανάμεσα σε άλλα ψέματα, για να ελέγχουν τα πλήθη των απλών ανθρώπων και  να υποκλέπτουν την ψήφο τους.  
Όταν όλα θα έχουν τελειώσει κι αυτός  ο αγώνας θα έχει στεφθεί από σίγουρη επιτυχία, θα την συμβούλευα να διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού ως αρχηγός κόμματος.
Αξίζει τέτοιοι άνθρωποι να αναλαμβάνουν την αρχηγία κομμάτων, γιατί έχουν ήθος, όραμα και  αίσθηση δικαίου και μπορούν να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για τους πολίτες μιας χώρας.
Χρειαζόμαστε πραγματικούς αρχηγούς, χωρίς περιττά  λόγια, που  μόνο με την παρουσία τους  να πείθουν,  πως ότι λένε είναι αλήθεια και έχουν την δύναμη να φέρουν εις πέρας, ότι και αν υπόσχονται.  
 Ντόρα είσαι μια σύγχρονη γνήσια Μπουμπουλίνα, ο λόγος σου είναι αποφασιστικά συντριπτικός για τον αντίπαλο  και η δυναμική σου αναμφισβήτητη.

Στα βίντεο που ακολουθούν παρουσιάζεται συνέντευξη της Ντόρας στο Focus και εκθέτει σ' αυτήν τον αγώνα που έχει μέχρι τώρα αναπτύξει για την τιμωρία των ενόχων που οδήγησαν την χώρα στην ένδυα και την χρεοκοπία.



                                






Εν τούτοις ο ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.
H εξεταστική επιτροπή αν ετίθετο σε  εφαρμογή και δεν απορρίπτετο,  θα επέφερε πιο καίριο πλήγμα στους υπευθύνους από μια απλή μήνυση. 
Δεν ξέρω αν συμπίπτει χρονικά, η αντίδραση, του κόμματος της αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής,  με την κοινοποίηση σ' αυτό της μήνυσης της Κας Κρητικοπούλου, για εσχάτη προδοσία  των υπευθύνων. 
Όμως είναι αλήθεια ότι κατά την συζήτηση της εξεταστικής, θα έβγαιναν όλα τα άπλυτα των πραγματικών υπευθύνων στην φόρα. 
Θα δινόταν δηλαδή η αφορμή να αποδοθούν ευθύνες κατόπιν αποδείξεων, στον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και στον Γ. Παπακωσταντίνου, ενδεχομένως δε να προέκυπταν και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για πολλούς ακόμα ανθέλληνες. 
Σημειωτέον δε ότι ο Παπακωσταντίνου ήταν ένα εξωκοινοβουλευτικό άτομο, που υπέγραψε μόνος του, βάσει επίσημης εξουσιοδότησης, το μνημόνιο χωρίς να το περάσει καν από την βουλή.
Αυτό κι αν είναι εσχάτη προδοσία.  
 Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ όμως απερρίφθη πανηγυρικά.
Το ΒΜΑ έγραψε:
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο καταψηφίστηκε με ψήφους 167 κατά και 119 υπερ.

Μεταφέρω αποσπάσματα ως αντίγραφα από την ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, για περισσότερες διευκρινήσεις.

Στις 3 Μαΐου 2010, η Ελλάδα αιτήθηκε €80δις από τις υπόλοιπες (15) χώρες του Ευρώ και €30δις από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ). Την αίτηση συνόδευαν 3 συνημμένα μνημόνια:
  1. "Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής" (ΜΟΧΠ),
  2. "Τεχνικό Μνημόνιο Συνεννόησης" (ΤΜΣ) και
  3. "Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής" (ΣΠΟΠ).
Υπογράφοντες για την ελληνική πλευρά ήταν ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος Γεώργιος Προβόπουλος. Στις 8 Μαΐου 2010 εγκρίθηκε "Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης" ("Loan Facility Agreement") με τις χώρες του Ευρώ και "Διακανονισμός Χρηματοδότησης Αμέσου Ετοιμότητας" ("Stand-by Agreement") με το ΔΝΤ. Το σύνολο αυτών των συμφωνιών ονομάζεται συχνά για συντομία "Μνημόνιο".
Σύμφωνα με το συνταγματολόγο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίο Κασιμάτη, το "Μνημόνιο" περιλάμβανε σειρά αντισυνταγματικών διατάξεων[37], όπως:
  • η εξουσιοδότηση του Υπουργού Οικονομικών να υπογράφει εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας χωρίς την έγκριση της Βουλής (κάτι τέτοιο προκύπτει από τους νόμους Ν.3845/2010 και Ν.3847/2010)
  • η παραίτηση της Ελλάδας από κάθε ασυλία σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής αυτού του δανείου ή προηγούμενων δανείων
Ακολουθεί το 3ο μέρος της συνέντευξης με την Κα Κρητικοπούλου.


Κίνηση σαν αυτή της Ντόρας Κρητικοπούλου ενισχύει σημαντικά  τον αγώνα των ανθρώπων της ΕΡΤ.
Διότι συμβάλει αποφασιστικά στην επιτυχή έκβαση του αγώνα για την Δημοκρατία και αποκατάσταση του δικαίου των ανθρώπων της ΕΡΤ.  
Τέλος δε  μια τιμωρία των ενόχων της κακοδαιμονίας της χώρας, θα ενισχύσει κατ' αρχήν το κοινό περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.
Θα έχε  έτσι ο απλός πολίτης, την  ικανοποίηση ότι επιτέλους αποδίδεται δικαιοσύνη σ' αυτόν τον τόπο.
Από την άλλη θα εξασθενίσει  σημαντικά την ορμή και τις άδικες πράξεις, αυτής της κυβέρνησης.
Γιατί θα αντιληφθούν επιτέλους οι πολιτικοί, ότι δεν μπορούν να υπόσχονται σαν υποψήφιοι και όταν ο λαός τους εκλέξει με  την ψήφο του, να αγνοούν τις υποσχέσεις τους. 
Ούτε τέλος να θεωρούν τους ανθρώπους σαν αριθμούς, όπως έγινε στην περίπτωση της ΕΡΤ και όχι μόνο.
Φαίνεται δυστυχώς ότι είναι η μόνη μέθοδος που ξέρουν και μπορούν να εφαρμόζουν πιστά.
Η ιστορία όμως έχει αποδείξει ότι όποιοι επιχείρησαν να πράξουν το ίδιο, τελικά έμπλεξαν  στα γρανάζια της δικαιοσύνης και τιμωρήθηκαν  σκληρά.
Ο λαός δεν ξεχνά και αργά ή γρήγορα, απονέμει δικαιοσύνη.
Αφού θα έχει πεισθεί  εν τω μεταξύ,  ότι κατοικεί σε μια χώρα που υπάρχει τιμωρία για τους παρανομούντες.
Έτσι θα νοιώσει δικαιωμένους τους αγώνες του και θα ριχτεί με περισσότερο σθένος στην τελική κατάκτηση της νίκης για την Δημοκρατία.
Εύχομαι οι κυβερνώντες  να ξανασκεφθούν την αδικία που διαπράττουν με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Ίσως τότε η κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της, για το σφάλμα που διέπραξε με το να ρίξει μαύρο στις οθόνες της ΕΡΤ. 
 Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι άξια της τύχης  της.
Δυστυχώς τότε γι' αυτήν προβλέπεται, πανωλεθρία στις επόμενες εκλογές, οι δε αρχηγοί των συνκυβερνούντων κομμάτων, δεν θα βρίσκουν ούτε την ψήφο τους. 
 Εξάλλου δεδομένου ότι, θα έχει ανοίξει πλέον ο δρόμος απονομής της δικαιοσύνης, θα υπάρξει σίγουρα συνέχεια στην αναζήτηση ατόμων, που ευθύνονται γιατί οδήγησαν την χώρα στο χάος.
Είναι δε σχεδόν βέβαιον ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί, που βαρύνονται με αυτό το έγκλημα.
Στο βίντεο που ακολουθεί, εμφανίζεται συγκέντρωση πολιτών μπροστά στον Άρειο Πάγο, για επίδοση μέσω της Κας  Ντόρας Κρητικοπούλου υπομνήματος προς την Ανωτάτη Δικαστική Αρχή, για προώθηση και ενεργοποίηση της μήνυσης επί εσχάτη προδοσία.


Προσάρτημα 
Στην ιστοσελίδα, (letmefree.gr) που παραπέμπει η Ντόρα Κρητικοπούλου δεν μπορεί να εισέλθει ένας απλός πολίτης, γιατί απλούστατα την έχουν καταλάβει στρατεύματα κατοχής.
Το γεγονός διαπιστώνεται μέσα από την κατωτέρω ιστοσελίδα:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου