Αναγνώστες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο Αγώνας Συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εδώ ΕΡΤ, Εδώ ΕΡΤ!
Ακούτε την παράνομα καταργημένη Ελεύθερη Δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ, την μόνη τηλεόραση και ραδιόφωνο, που ανήκει σε όλους τους Έλληνες και εξασφαλίζει ενημέρωση και πολιτισμό, μέσα και έξω από  την Ελλάδα, στα πέρατα της οικουμένης, όπου υπάρχει Ελληνική ομογένεια.

http://zeidoron.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9375.html

Ποίος το περίμενε από τον τότε αρχηγό της  Πολιτικής Άνοιξης, με το άκρως φιλοσοφικό σύμβολο της ΥΠΈΡΒΑΣΗΣ, ότι θα μεταλλασσόταν στον σημερινό πρωθυπουργό, που έχει ποδοπατήσει κάθε έννοια δικαίου και Δημοκρατικής νομιμότητος.

Δεν σας κρύβω, ότι τότε ήμουν κι εγώ, ένας ένθερμος οπαδός του, πήγαινα στις συγκεντρώσεις του και στο τέλος το 1993 τον ψήφισα κιόλας.
Πολύ αργότερα, ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας είχε αρχίσει να χάνει και να ξεπέφτει στη συνείδηση την δική μου, καθώς και των ομοϊδεατών μου.

Δεν μπορούσαμε όμως ποτέ να φανταστούμε, ότι αυτός ο άνθρωπος, θα ήταν σήμερα ένας άκρως φοβισμένος ηγέτης, που άγεται και φέρεται από εξωτερικούς παράγοντες, κόντρα στα συμφέροντα της πατρίδος .

Η απάντηση, σε ότι κάνει η σημερινή κυβέρνηση, υπό την πρωθυπουργία του, θα δοθεί αργά ή γρήγορα από τον Ελληνικό λαό.
Ο λαός αυτός κάνει υπομονή αλλά αυτή έχει και τα όριά της.

Ακολουθεί ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, που εκθέτει με σαφήνεια ότι έχει προηγηθεί και τι θα ακολουθήσει, για την οριστική εκποίηση της Ελλάδας.  
Το  ντοκιμαντέρ αρχίζει έτσι:

Δυο χιλιάδες δώδεκα (2012), ύστερα από 2 χρόνια διάσωσης οι κυβερνήσεις του μνημονίου αυξάνουν το χρέος από το 115% του ΑΕΠ, στο 160%.
Ο ένας στους δυο εργαζόμενους βρίσκεται στην ανεργία.
Χιλιάδες άλλοι μεταναστεύουν ή καλούνται να επιζήσουν με 500 Ευρώ.
Οι αυτοκτονίες αυξάνουν κατά 20% και οι άστεγοι στην Αθήνα ξεπερνούν τους 20.000, το σύνταγμα καταστρατηγείται, στελέχοι τραπεζών, αλλά και θιασώτες της χούντας των συνταγματαρχών, τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού.
Όλα είναι πλέον έτοιμα για την τελευταία πράξη της τραγωδίας:
ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΉ ΕΚΠΟΊΗΣΗ ΤΗ Σ ΕΛΛΑΔΟΣ. 


Ύστερα απ' αυτό, τι μέλη γενέσθαι?

Άντε  θύμα άντε ψώνιο
άντε σύμβολο αιώνιο 
αν ξυπνήσεις μονομιάς 
θάρθη ανάποδα ο ντουνιάς.



Ένα πράγμα εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, να μην πέσουμε στον  διχασμό που έχει περιπέσει ο λαός της γείτονος χώρας.
Ο λαός πρέπει να είναι ενωμένος σαν μια γροθιά, τότε θα έχει αποτέλεσμα η φωνή του. 
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου